FindHotel
kr
Finn hotell i Portland (Oregon)

Spacious Luxury Suites in Pearl District

1161 Northwest Overton Street, Pearl Distrikt , Portland (Oregon), USAVis kart

Velg datoer for å vise alle priser

Innsjekking
Utsjekking
2 voksne 1 rom

Sammenlign priser fra opptil 112 nettsteder inkludert:

1 / 27
Vi vil legge deg snart

Om Spacious Luxury Suites in Pearl District

Spacious Luxury Suites in Pearl District ligger i Portland, kun en kort spasertur fra områdets turistattraksjoner, som Jamison Square, North Bank Depot Buildings og Pacific Northwest College of Art. Her tilbys 4-stjerners leiligheter med aircondition.

Gjester ved overnattingssedet kan benytte seg av en rekke fasiliteter, som concierge, gratis Wi-Fi på offentlige områder og gjestesalong. De har også et forretningssenter.

Spacious Luxury Suites in Pearl District har 5 leiligheter, som alle er utstyrt med kjøleskap, regndusj og oppvaskmaskin. Overnattende som ønsker å tilberede sin egen mat, kan benytte seg av et kjøkken som er utstyrt med kjøkkenutstyr, en mikrobølgeovn og en stekeovn.

Det er kort vei til Portland Amtrak-stasjon fra Spacious Luxury Suites in Pearl District, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Portland og områdene rundt. Overnattingssedet ligger i gangavstand fra Broadway Bridge og United States Customhouse.

Fasiliteter ved hotellet

Generelt

Aircondition, Rom for ikke-røykere, Kjøleskap, Badekar, Kjøkken, Kaffe- og tekoker, Mikrobølgeovn, Hårføner, TV, Dusj, Privat bad, Privat bad, Bidet

Tjenester

Forretningssenter, Portvakt

Internett

Wi-Fi, Gratis Wi-Fi

Innsjekking

Fra 15:00 PM

Utsjekking

Før 11:00 AM

Finn hotell i Portland (Oregon)