FindHotel
kr
Finn hotell i Portland (Oregon)

Spacious Luxury Suites in Pearl District

1161 Northwest Overton Street, Pearl Distrikt , Portland (Oregon), USAVis kart

Velg datoer for å vise alle priser

Innsjekking
Utsjekking
2 voksne 1 rom

Sammenlign priser fra opptil 112 nettsteder inkludert:

1 / 27
Vi vil legge deg snart

Om Spacious Luxury Suites in Pearl District

Spacious Luxury Suites in Pearl District ligger i Portland, kun en kort spasertur fra områdets turistattraksjoner, som Jamison Square, North Bank Depot Buildings og Pacific Northwest College of Art. De har også gratis Wi-Fi på offentlige områder, takterrasse og concierge.

Gjester ved overnattingssedet kan benytte seg av en rekke fasiliteter, som renseri, klesvaksfasiliteter og gjestesalong. De har også et forretningssenter.

Alle leilighetene har klimatisert og er innredet med oppvaskmaskin, regndusj og kjøleskap. Overnattende som ønsker å tilberede sin egen mat, kan benytte seg av et kjøkken som er utstyrt med en mikrobølgeovn, kjøkkenutstyr og en stekeovn.

Det finnes flere lokale attraksjoner i nærheten av Spacious Luxury Suites in Pearl District, som blant annet Broadway Bridge og First Regiment Armory Annex. Overnattingssedet ligger mindre enn 20 minutter til fots fra Union Station Train Station, hvorfra man enkelt kommer seg rundt til andre deler av Portland.

Fasiliteter ved hotellet

Generelt

Aircondition, Rom for ikke-røykere, Kjøleskap, Badekar, Kjøkken, Kaffe- og tekoker, Mikrobølgeovn, Hårføner, TV, Dusj, Privat bad, Privat bad, Bidet

Tjenester

Forretningssenter, Portvakt

Internett

Wi-Fi, Gratis Wi-Fi

Innsjekking

Fra 15:00 PM

Utsjekking

Før 11:00 AM

Finn hotell i Portland (Oregon)