FindHotel
kr
Finn hotell i Guangzhou

Yicheng Pazhou Poly World Trade Centre Apartment

Room 1806, No 1020 XinGangDong Road Poly Word Trade Center Apartment, Haizhu, Guangzhou, KinaVis kart

Velg datoer for å vise alle priser

Innsjekking
Utsjekking
2 voksne 1 rom

Sammenlign priser fra opptil 112 nettsteder inkludert:

1 / 52
Vi vil legge deg snart

Om Yicheng Pazhou Poly World Trade Centre Apartment

Pazhou Poly World Trade Centre Apartment - YiCheng byr på 5-stjerners innkvartering i Guangzhou. De tilbyr også gratis internett via kabel, 24-timers roomservice og ekspress inn- og utsjekking.

Leilighetene har air condition og er utstyrt med førsteklasses fasiliteter som blant annet en minibar og tøfler. Gjester som ønsker å tilberede sin egen mat, kan benytte seg av et kjøkken som er utstyrt med kjøkkenutstyr, et kjøleskap og en mikrobølgeovn.

Pazhou Poly World Trade Centre Apartment - YiCheng byr på en rekke serveringssteder, blant annet en restaurant og en bar.

Pazhou Poly World Trade Centre Apartment - YiCheng har en sentral beliggenhet, hvorfra man enkelt kan oppleve Canton Tower og Guangzhou International Convention & Exhibition Center, i tillegg til alt det andre området har å by på. Sun Yat-sen-universitetet er bare en kort biltur unna overnattingssedet.

Fasiliteter ved hotellet

Generelt

Roomservice, Restaurant, Aircondition, Minibar, Kjøleskap, Kabel / satelitt-TV, Kjøkken, Kaffe- og tekoker, Mikrobølgeovn, Hårføner, TV, Skrivebord, Badekåper, Dusj

Aktiviteter

Treningssenter, Fotturer

Tjenester

Flerspråklig personell, Bankboks, Vekketjeneste

Internett

Høyhastighets-internett

Innsjekking

Fra 10:00 AM

Utsjekking

Før 12:00 PM

Finn hotell i Guangzhou